Hoofd inhoud

Klant informatiesysteem verrijkt met hoogwaardige data

Data Outlet

Data-Outlet is een uniek online concept voor slimme klantbenadering. Door een combinatie van de hoogwaardige data en een volledig klantinformatiesysteem ondersteunt Data-Outlet u in alle stappen van het verkoop- en marketingproces. De tool is specifiek ontwikkeld voor de foodbranche en maakt het mogelijk uw buitendienst aantoonbaar effectiever en efficiënter te laten werken.

Het CRM voor de Foodservice- en retailmarkt
Data-Outlet is ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten uit de foodservice- en retailmarkt. Hierdoor is het een uiterst laagdrempelige en gebruiksvriendelijke toepassing. Enkele voorbeelden zijn doorgeeforders plaatsen naar de grossier, POS-materiaal bestellen, eenvoudige distributiemetingen doen, formuleprofielen maken en het koppelen van verkoopinformatie van de grossier of de inkoopgroepering.

Data-Outlet is inmiddels de standaard voor het nemen van managementbeslissingen binnen vele toonaangevende bedrijven in de foodservice- en foodretailmarkt.

Workflowintegratie 
Data-Outlet kan desgewenst worden aangepast aan uw manier van werken. We kunnen bijvoorbeeld toegang bieden tot meer complexe processen die specifiek voor uw bedrijf van toepassing zijn zoals workflows en koppelingen naar andere systemen.

De voordelen:

-Effectievere buitendienst, aantoonbaar hogere conversieratio’s
-Effectievere marketing aansturing
-Gemaakt voor food(service) professionals
-Online tool, geen IT-support nodig
-Geschikt voor tablet en dekstop
-Volledige workflowintegratie
-Koppelen met activatie- en zichtbaarheidstools als Menuez, SmartSpotter en Roamler

Select language