Hoofd inhoud

Lantmännen Unibake

Over Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake is een toonaangevende internationale bakkerijgroep met expertise op het gebied van bevroren bakkerijproducten. Om toekomstige omzetgroei in Nederland te realiseren werkt Lantmännen Unibake samen met Datlinq voor een optimale marktbewerking van de foodservicemarkt.

Optimaal gebruik maken van de bezoekcapaciteit

Lantmännen Unibake zet Datlinq in voor het optimaal bewerken van zelfstandige outlets in de foodservice markt. Gezamenlijk bepalen we de verkoopkansen per segment voor Lantmännen Unibake. Voor ieder van de segmenten is vervolgens een activiteitenprogramma opgesteld voor het ontwikkelen van distributie, zichtbaarheid en activatie van de Lantmännen Unibake producten.

Doordat de salesforce van Lantmännen Unibake dagelijks activiteiten en voortgang op KPI’s registreert in Data Outlet, worden er op basis van voortgang, locatie en nieuwe verkoopkansen automatisch nieuwe outlets geselecteerd. Hierdoor blijft het focusgebied van Lantmännen Unibake dynamisch en ontstaat er een optimale balans tussen sturing van capaciteit en ondernemerschap van de vertegenwoordiger; de perfecte mix voor succes.