Hoofd inhoud

Team

Gedreven professionals met ervaring in foodservice en foodretail

Het Datlinq team bestaat uit een dynamische mix van ruim 35 gedreven professionals met diverse expertises. Ze zijn verbonden door een sterke passie voor food en slimme marktbewerking. Het team als geheel kenmerkt zich door een bruisende innovatieve kracht met aandacht voor de essentie.

Onze business consultants en accountmanagers focussen zich op marketing- en sales vraagstukken. Ze hebben beproefde ervaring in de foodbranche en zijn enorm gedreven om samen met klanten successen te behalen. Onze projectmanagers begeleiden cases en implementaties van onze services van begin tot eind. Daarbij hebben ze oog voor de impact op uw organisatie en bewaken ze kosten en kwaliteit.

Op het terrein van technologie hebben we experts die simpelweg houden van data en nieuwe technologieën. Ze werken aan implementaties, ontwikkelen en zorgen dat onze oplossingen 24/7 draaien. Met plezier ontwikkelen ze nieuwe apps en ontwerpen ze nieuwe toepassingen om uw sales en marketing effectiever en efficiënter te maken.

De combinatie van verschillende krachten maakt Datlinq succesvol. Datlinq’ers hebben ervaring op elk terrein van de foodbranche. Deze delen ze graag met collega’s en met u als klant.